Calendar

January 2021
 • Tuesday 26 January 2021
  Openingsceremonie Internationaal Jaar van grotten en Karst

  De International Union of Speleology (UIS) heeft de grote eer om uitgenodigd te worden voor de openingsceremonie van het Internationaal Jaar van grotten en Karst (IYCK) op het hoofdkwartier van UNESCO in Parijs. Grotten hebben nog nooit zo'n hoog internationaal podium gehad om de wereld over hun belang te leren! Helaas, vanwege de aanhoudende COVID-pandemie, zal de opening nu een UIS-virtuele gebeurtenis zijn op dezelfde dag, 26 januari 2021. De UIS en UNESCO zoeken een datum later in 2021 voor een viering van de IYCK op het hoofdkwartier van UNESCO.

  Alle details over de online openingceremonie vind je hier.

  Organisatie: Andere

  Extra info

March 2021
 • Saturday 27 March 2021 14:00 - 18:00
  Statutaire Algemene ledenvergadering VVS

  Op deze dag gaat onze jaarlijkse algemene vergadering door. Als we kunnen en mogen dan doen we de vergadering met een fysieke bijeenkomst, maar hoogstwaarschijnlijk zal de vergadering ook dit jaar online doorgaan.

  We gaan deze vergadering ook onze aangepaste statuten laten goedkeuren. Hiervoor is een aanwezigheid van minimum 2/3 van de afgevaardigden van de clubs nodig. We rekenen hiervoor op jullie massale aanwezigheid.

  De voorzitters, secretarissen en club afgevaardigden krijgen tijdig een uitnodiging met daarin alle praktische informatie.

  Organisatie: VVS

  Contact This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Extra info

July 2021