Beste ouders en jongeren,

Eerst en vooral wensen wij jullie allemaal heel fijne eindejaarsfeesten, en dat het nieuwe jaar jullie weer vele fantastische (speleo-)avonturen mag brengen! De eerste jongerenactiviteit van 2020 is de jongerendag in de toren van Roton op zaterdag 18 januari. Hier oefenen we samen alle mogelijke touwtechnieken: een ideale gelegenheid om je technische kennis nog eens goed op te frissen of om nieuwe technieken te leren.

Waar:

Rue du Roton 12, 6240 Farciennes. Op deze website kan je deze locatie al eens bekijken.   

Aankomst:

We starten zaterdagochtend om 9.00 uur in de toren van Roton.

Vertrek huiswaarts:

Om 17.00 uur stoppen we met onze activiteiten en kunnen de jongeren weer worden opgepikt.

Vervoer:

De begeleiders blijven het hele weekend ter plaatse dus kunnen ditmaal NIET helpen met vervoer. Gelieve dus met elkaar af te spreken om te carpoolen of om met de trein te komen naar het station van Farciennes. Ouders zijn gedurende de dag welkom om hun kinderen in actie te zien of om een wandelingetje in de buurt te maken.

Eten:

Wij voorzien eten en drinken voor zaterdagmiddag.

Kostprijs:

Deze dag kost € 20.

Wat breng je mee:

  • Persoonlijke speleoset (met helm). Als je zelf geen set hebt, kan je er gratis één lenen (dit kan je melden bij de inschrijving).
  • Identiteitskaart.
  • Kledij die vuil mag worden. Lange broek, trui en stevige schoenen.

Inschrijving:

Inschrijven voor deze activiteit kan je vanaf nu doen via deze link. Op het einde van de inschrijving krijg je informatie over de betaling.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kan je altijd een mailtje sturen naar Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser., of telefonisch contact opnemen met Kevin of met Marnix.

Graag tot binnenkort!

Sportieve gro(e)tjes,

De VVS-jongerenbegeleiders