Beste jongeren en ouders,

Opa en oma mag je niet knuffelen, school volg je via de computer, het paaskamp kon niet doorgaan, ... en dat allemaal door het coronavirus!

Ook wij, de kerngroep van de VVS-jongerenwerking, zijn Corona meer dan beu en staan te popelen om opnieuw jongerenweekends te organiseren. Dit is helaas slechts mogelijk als we er zeker van zijn dat er naderhand niemand ziek wordt, want dat is nog veel erger. Jammer genoeg is het niet eenvoudig om een jongerenweekend met een 20-tal jongeren en een 10-tal begeleiders op een veilige manier te organiseren.

Na overleg hebben we besloten dat het jongerenweekend van september NIET kan doorgaan omdat we het niet veilig kunnen organiseren: het is niet haalbaar om grottochten met maximaal 5 deelnemers te organiseren, de gîtes zijn dikwijls niet groot genoeg, enzovoort.

Maandelijks overleggen we om na te gaan of het mogelijk is om ergens een activiteit in te plannen. We zullen daarbij minder rekening houden met de bestaande planning.  Zodra we een mogelijkheid zien, stellen we jullie op de hoogte. Wij hopen binnenkort een eerste activiteit te organiseren. Wat, waar en hoe weten we nog niet, maar hou jullie mail (en Facebook) in de gaten! Er zal dit jaar nog zeker een activiteit gepland worden.

En wat met het jongerenkamp? Wij plannen dit voor de Paasvakantie 2021 en duimen met al onze duimen dat het dan wél kan doorgaan!

Hopelijk zien we elkaar binnenkort allemaal gezond en wel terug.

Gro(e)tjes
De VVS-jongerenwerking