Het VVS webteam is op zoek naar extra medewerkers (M/V) om de VVS website en ledendatabase applicatie verder uit te bouwen.

Je kan medewerk(st)er worden op adhoc basis (taak/project gericht) of het webteam vervoegen voor langere tijd.

We zoeken medewerk(st)ers voor niet technische taken (als beheerder van de inhoud van de website en testers van de webapplicaties) en voor het meer technische werk (ontwikkeling van de website m.b.v. Joomla en ontwikkeling/beheer van webapplicaties).

Voor de niet technische taken voorzien wij tijd om jouw de basis van Joomla aan te leren zodat je deze taken kunt uitvoeren (Joomla als inhoud beheerder).

Wens je mee te werken aan één of meerdere van onderstaande taken (lijst is niet volledig) of ken je iemand die ons kan hiermee kan helpen, geef dan een seintje aan Wim Janssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je vragen over de inhoud van een taak, contacteer dan Wim Janssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor studenten ICT kan het herwerken van de ledendatabase applicatie een goed schoolproject zijn...

Taak Vereiste kennis (of bereid te leren)
Vertaling algemene inhoud (selecteren te vertalen items + vertaling) Engels en/of Frans + Joomla als inhoud beheerder, basis HTML & CSS. 
Handleiding schrijven voor inhoud beheerders website Joomla als inhoud beheerder
Vroegere edities Spelerpes publiceren (met preview van cover) en doorzoekbaar maken op website Joomla als inhoud beheerder
Onnodige next/previous buttons van pagina's verwijderen Joomla als inhoud beheerder
Toestemming vragen voor publicatie persoonlijke e-mail adressen op website (i.k.v. GDPR) & eventueel aanpassen (Joomla als inhoud beheerder)
   
Herwerken ledendatabase applicatie (nieuwe webapplicatie) PHP, HTLM, CSS, MySQL (ontwikkeling van een nieuwe webapplicatie)
Testen van nieuwe ledendatabase applicatie Noties van het ledenbeheer van een club
Schrijven handleiding nieuwe ledendatabase applicatie Noties van het ledenbeheer van een club
   
Inhoudelijk beheer van de website Joomla als inhoud beheerder, basis HTML & CSS.
Technisch beheer van de website en applicaties (installaties van upgrades e.d.). Joomla, PHP, MySQL
   
Issue: downloads zijn niet doorzoekbaar met Joomla Search module Joomla, mogelijk ook PHP
   
Toekomstige uitbreiding functionaliteit ledendatabase applicatie PHP, MySQL, HTML en CSS
Interne VVS informatie achter leden login steken, incl. automatisatie beheer logins vanuit ledendatabase Joomla, PHP, MySQL, HTML en CSS
Webapplicatie voor aanvragen dagverzekeringen PHP, MySQL, HTML en CSS
...