Het is al maanden geleden dat de nieuwe Raad van Bestuur van het VVS is aangetreden. We naderen alweer de volgende AV, en wij beseffen dat er nog geen goede gelegenheid is geweest om ons voor te stellen aan de leden, of dat wij met de leden in gesprek hebben kunnen gaan. Covid-19 heeft veel roet in het eten gegooid, activiteiten konden niet doorgaan, maar ook de verbinding is moeilijk te leggen in deze 1,5 meter- en persoonlijke-bubbelsamenleving.

Toch wil de Raad van Bestuur graag met de clubs en de individuele leden in gesprek. We willen vertellen waar wij mee bezig zijn om het VVS een levende federatie te houden. Wij willen vertellen wat onze visie is voor de komende tijd. En wij willen ook iets bij jullie, onze leden, halen. Wij zijn er immers voor jullie. En daarom willen wij weten wat jullie van ons verwachten. Wat kunnen wij voor de leden doen, zeker in deze gekke tijden? Zijn er ideeën waar wij iets mee kunnen doen? Zijn er tips en tops? En wat we ook willen vragen is of er mensen zijn die ideeën hebben om iets te doen aan het Jaar van de Speleologie in 2021. Alle ideeën zijn welkom.

Daarom gaan we een viertal bijeenkomsten houden, waar elk lid en elke club welkom is. Je kan je aanmelden voor één van de vier bijeenkomsten via dit formulier:

https://forms.gle/nay33bjap9dTNAB78

Het liefst zouden we deze bijeenkomsten live samen komen, en daarna een pintje drinken aan de bar met een gezellig gesprek. Maar dat kan helaas nu niet. Daarom gaan we dit via een Skype bijeenkomst doen.

De data waaruit je kan kiezen, zijn de volgende:

  • Maandag 4 januari om 20.00 uur
  • Maandag 11 januari om 20.00 uur
  • Woensdag 20 januari om 20.00 uur
  • Dinsdag 26 januari om 20.00 uur

Als je je voor een van deze data online aanmeldt, krijg je een link voor de betreffende skype-bijeenkomst. Wij hopen van harte dat je je aanmeldt. Want met hoe meer leden wij kunnen spreken, des te groter de verbinding. Neem je kans om ons te vertellen wat jij belangrijk vindt voor het VVS en meld je aan! De inschrijving sluit 2 dagen voor de betreffende bijeenkomst.

Graag tot ziens online!

Marion Doll
Voorzitster VVS, mede namens alle leden van de Raad van Bestuur