Oproep TV-reportage rond speleologie

Het VVS is gecontacteerd door een PlattelandsTV om mee te werken aan een educatieve TV-reportage waarin ze speleologie willen ontdekken. Hierin volgen ze een speleoloog die wat vertelt over speleologie, wat dat precies inhoudt, hoe je hiermee begint, hoe je je voorbereid en de kijker uiteindelijk ook mee onder de grond neemt. De opnames zullen plaatsvinden in de Grotte de Sainte-Anne in Tilff. Hiervoor zoeken we een aantal vrijwilligers:

  • een hoofdrolspeler die vlot kan vertellen over speleologie en over de grot en die ook vlot kan voortbewegen in de grot en zijn/haar touwtechnieken goed beheerst. Wel een vlotte prater en grotter, maar niet zeker dat je alles weet? Geen nood, het VVS zal je hierin begeleiden.
  • een aantal vrijwilligers om de cameraploeg te begeleiden onder de grond en hun materiaal te helpen dragen.

De vrijwilligers zouden zich beschikbaar moeten kunnen maken op een weekdag in de periode 20 maart - 7 april. De exacte datum gaat worden vastgelegd in overleg tussen de vrijwilligers, het VVS en de TV-ploeg.

Wil jij hieraan meewerken?

Stuur een mailtje naar het secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; geef tevens je beschikbare datums door.

Alvast bedankt.