Noteer alvast het weekend van 16-18 september 2022 in je agenda, want zoals het er nu naar uitziet gaan de Speleologische Dagen door.

Het heeft lang aan een zijden draadje gehangen omdat we zelfs na herhaaldelijke oproepen geen ploeg medewerkers bijeenkregen om ons te helpen met de organisatie.

Gelukkig zijn er toch enkele clubs/groepen speleo’s bereid geweest om zich te engageren. De voorbereidingen beginnen weldra.

Toch gaan we blijven oproepen voor helpende handen tijdens dit 2-jaarlijkse feest van de speleo.

De Speleologische Dagen zijn immers een feest voor speleo’s, georganiseerd door speleo’s. En veel helpende handen maken het werk lichter.

Tevens lanceer ik hier een oproep om mee te werken aan de workshops. Droge speleo of duiker, heb je deelgenomen aan een interessante expeditie, heb je een mooie ontdekking gedaan, wil je je technische kennis delen met mede speleo’s/duikers, of heb je gewoon iets interessants te vertellen: geef je dan op om een workshop te geven.

Hierbij ook een oproep aan alle speleo’s/clubs die een grot beheren: we willen jullie vragen of je die open wil stellen op de Speleologische Dagen. Uiteraard onder jullie voorwaarden.

Wens je graag een activiteit te organiseren mag je dit ook laten weten.

Met de nieuwe formule, waarbij de organisatie in blokken is onderverdeeld en door nieuwe mensen wordt getrokken gaan we proberen “out of the box” te denken.

We rekenen op een massale opkomst op deze Speleologische Dagen 2.0.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.