Ook in 2023 vervolgt de Werkgroep Grotduiken (WGD) de ingeslagen weg met het bieden van een club overstijgend platform voor informatie en vaardigheden die je duiken veiliger maar ook leuker maken. We blijven die missie invullen door enkele malen per jaar activiteiten te plannen voor alle VVS-grotduikers.

Volgende mensen blijven zich inzetten voor de duikers van het VVS: Alain Dobbelaere als voorzitter, Dirk Deroo als secretaris, Erik De Groef als verbinding met het VVS-bestuursorgaan en Frederic De Brauwer, Patrick Moortgat, Herman Peeters, Dirk Roelandt en Rick van Dijk als gewone werkgroep leden.

Om ons beter te kunnen inzetten voor alle VVS-duikers, willen we graag een oproep lanceren naar clubs waarvan we nog geen lid in onze werkgroep mochten verwelkomen. Opgelet: de leden van de werkgroep vertegenwoordigen hun club niet, maar kunnen als lid van de werkgroep wel goede ideeën uit de club overdragen naar de federatie. Het blijft een uitdaging om nieuwe ideeën te verzamelen en te delen met alle VVS-grotduikers. Ga jij die uitdaging aan? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voel je nu alvast welkom.

Wanneer oude ideeën goede ideeën blijken te zijn, dan behouden we die natuurlijk. De federatieduik in Rhisnes met gezellig samenzijn met een hapje en drankje, was zo’n goed idee. We organiseren daarom op 18 juni 2023 opnieuw een VVS-duik met BBQ in Rhisnes.

Praktisch

Waar: Centre de plongée te Rhisnes 

Rue de Liesse 20, 5080 Rhisnes 

http://www.cp-rhisnes.be/ of https://www.facebook.com/groups/352479811914988/

Dagindeling 

10.00 uur          Aankomst te  Rhisnes 

Opgelet: als je te vroeg bent, gelieve niet te wachten in het steegje voor de poort. Anders hebben de buren geen vrije doorgang meer.

10.30 uur          Briefing en groepsindeling 

11.30 uur          Duik 

13.30 uur          BBQ met gezellig samenzijn  

Inschrijven

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doe dit nu en ten laatste voor 1 juni 2023

Inschrijven kan je voor:

  • de duik: 5 euro 
  • de BBQ: 18 euro  (2 stukken vlees, rundsbrochette en boerenworst)
  • beide: 23 euro

Vermeld dit duidelijk bij je inschrijving. 

Betaling

Tegelijk met je inschrijving betaal je het bedrag op het rekeningnummer IBAN BE17 7343 3250 7521 van het VVS.

Met vermelding van je naam en ‘federatieduik Rhisnes’.

Na betaling ben je ingeschreven.

Mee te brengen

Met je goed humeur en je volledige duikuitrusting kom je er.

Doen 

Maak gerust zelf nog wat reclame!