Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september vinden de tweejaarlijkse Speleologische Dagen plaats, waarop speleologen uit heel België en uit andere landen samenkomen in Ferrières. Zaterdag worden allerlei mooie grotten bezocht, gevolgd door een feestelijke maaltijd en een streepje muziek. Zondag zijn er nog een heleboel workshops, films, presentaties en een lekkere barbecue.

Graag brengen we ook de jongeren samen tijdens dit evenement. Daarom organiseren we zaterdag 21 september een speciale grottocht voor de jongeren. Deze activiteit is gratis. Als je hieraan wil deelnemen, schrijf dan snel in via deze link.

Als je buiten deze activiteit ook wil deelnemen aan de Speleologische Dagen en als je wil blijven slapen en eten, moet je hiervoor apart inschrijven via deze link. Ook ouders zijn welkom op de Speleologische Dagen.

Buiten de jongerenactiviteit op zaterdag voorzien wij dit weekend geen begeleiding; de begeleiders volgen zelf het programma van de Speleologische Dagen. Daardoor kunnen we deze keer ook niet helpen met eventuele vervoersproblemen.

Fijne zomervakantie en hopelijk tot in september!

Gro(e)tjes

De VVS-jongerenbegeleiders