In september start het schooljaar terug maar niet getreurd, ook de jongeren zijn terug! Haal naast jullie boekentas die speleohelm maar uit de kast want we zetten het schooljaar goed in met ons eerste jongerenweekend op 24 en 25 september te La Reid.

Voor wie:

Voor alle jongeren van  12 tot 21 jaar. Wij verwelkomen ook jongeren vanaf 10 jaar die al speleo-ervaring hebben. De grotten worden steeds gekozen in functie van het niveau en leeftijd van de deelnemers. 

Waar:

We verblijven in de gîte ‘La Gervava’ (Les Amis de la Nature):  Rue Gervova 194, 4910 Aywaille (La Reid). http://lagervava.e-monsite.com/

Aankomst:

Jullie zijn welkom i de gîte op vrijdag 23 september vanaf 21.00 uur. Wie pas zaterdagmorgen komt, verwachten we ten laatste om 9.00 uur aan de gîte (deze jongeren brengen zelf een lunchpakket mee voor zaterdagmiddag).

Vertrek huiswaarts:

Zondag om 17.00 uur kunnen de jongeren weer opgehaald worden aan het station van Esneux. 

Vervoer:

Indien vervoer een probleem is, gelieve dit niet alleen aan te duiden bij de inschrijving, maar ons dit ook expliciet te laten weten via mail. Wel willen we jullie vragen om dit zoals altijd zoveel mogelijk zelf te proberen te regelen (carpoolen, openbaar vervoer, …).  Treinreizigers: gelieve onderling af te spreken zodat we maar één rit naar het station (Tilff) moeten doen – we kunnen jullie uiteraard met elkaar in contact brengen.

Kostprijs:

Het hele weekend kost €50 voor VVS-leden en €60 voor niet-VVS leden.

Wat breng je mee:

  • Persoonlijk speleomateriaal en helm. Als je zelf geen set hebt, kan je er gratis één lenen (dit kan je melden bij de inschrijving). 
  • Speleopak / slechte kledij voor in de grot. Wij hebben ook een (beperkt) aantal speleopakken ter beschikking, die je gratis kan lenen.
  • Stevige bottinnen of rubber laarzen om te dragen in de grot.
  • Warme reservekledij en andere schoenen voor na de grottocht.
  • Zak om je vuile spullen in op te bergen.
  • Slaapzak.
  • Identiteitskaart.
  • Jongeren die pas zaterdagmorgen komen brengen zelf een lunchpakket mee voor zaterdagmiddag!

Inschrijving:

Inschrijven voor deze activiteit kan je vanaf nu doen via deze link: deze link.

Contact

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kan je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch contact opnemen met de weekendverantwoordelijke: Björn Van Staeyen: 0495/20.57.92