Enkele maanden terug kregen we goed nieuws dat onze foto van de "Dragon Skin Pit" was geselecteerd voor een bekende fotokalender in de speleowereld. Deze kalender toont jaarlijks heel mooie ondergrondse landschappen van over heel de wereld.

Avalon bestaat dit jaar 40 jaar. Dat werd uiteraard gevierd met de leden, oud-leden, expeditiegenoten, oud-expeditiegenoten, bestuur van het VVS, en andere goede speleovrienden.

Tijdens het feestweekend dat doorging van 6 tot 8 oktober in Villers-Sainte-Gertrude werd er niet alleen gefeest, maar ook gewandeld, geklommen, gefietst en werden er vooral veel mooie herinneringen opgehaald. 

Geen enkele Vlaamse club moet zo ver naar de grotten rijden als Cascade, maar dat belet deze Oostendse speleo- en sifonduikclub niet om een bloeiende werking uit te bouwen. Op 9 september 2023 vierde de club met stichtend voorzitter Dirk Deroo haar 35ste verjaardag.

38ste Interclub Technico

Speleo Technico organiseert dit jaar de 38ste interclub. Deze gaat door van zaterdag 29 oktober tot zaterdag 5 november 2022 in de Lot.