Calendrier

Janvier 2021
 • Mardi 26 Janvier 2021
  Openingsceremonie Internationaal Jaar van grotten en Karst

  De International Union of Speleology (UIS) heeft de grote eer om uitgenodigd te worden voor de openingsceremonie van het Internationaal Jaar van grotten en Karst (IYCK) op het hoofdkwartier van UNESCO in Parijs. Grotten hebben nog nooit zo'n hoog internationaal podium gehad om de wereld over hun belang te leren! Helaas, vanwege de aanhoudende COVID-pandemie, zal de opening nu een UIS-virtuele gebeurtenis zijn op dezelfde dag, 26 januari 2021. De UIS en UNESCO zoeken een datum later in 2021 voor een viering van de IYCK op het hoofdkwartier van UNESCO.

  Op dit moment worden de details over de virtuele opening afgerond. Bezoek de IYCK website (www.iyck2021.org) voor updates en om te zien hoe je kunt helpen door deel uit te maken van deze wereldwijde onderwijscampagne. Iedereen is welkom en aangemoedigd. Geen programma of activiteit is te klein. We proberen de wereld te bereiken en hebben jullie hulp nodig. Bezoek de Downloadpagina voor de Planninggids en andere materialen die je vrij kunt gebruiken en neem contact met me op als je vragen hebt (gveni@nckri.org).

  Organisatie: Andere

  Extra info

Mars 2021
 • Samedi 27 Mars 2021 14:00 - 18:00
  Statutaire Algemene ledenvergadering VVS

  Op deze dag gaat onze jaarlijkse algemene vergadering door. Als we kunnen en mogen dan doen we de vergadering met een fysieke bijeenkomst, maar hoogstwaarschijnlijk zal de vergadering ook dit jaar online doorgaan.

  We gaan deze vergadering ook onze aangepaste statuten laten goedkeuren. Hiervoor is een aanwezigheid van minimum 2/3 van de afgevaardigden van de clubs nodig. We rekenen hiervoor op jullie massale aanwezigheid.

  De voorzitters, secretarissen en club afgevaardigden krijgen tijdig een uitnodiging met daarin alle praktische informatie.

  Organisatie: VVS

  Contact Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

  Extra info

Juillet 2021