De werkgroep grotduiken organiseert op 2-3 november2024 een trip naar het wel bekende “Bergwerk Nuttlar“ een oude leisteenmijn in Bestwig, Duitsland gelegen op zo een 350km – 4 uur rijden van Vilvoorde.

De mijn is door zijn verschillende niveaus -14m / -30m perfect duikbaar door zowel OC als CCR duikers, vullen ter plaatse is mogelijk dit zowel voor OC als CCR.

Meer info en kaarten van de mijn kan je op volgende site vinden https://www.bergwerktauchen.de/

Verder aangezien het een eind rijden is voor velen onder ons zouden we verblijven in een hotel/gasthuis in de buurt van de mijn met aankomst op vrijdagavond 1 november of zaterdag 2 november in de ochtend.

***Eens het aantal deelnemers bekend is kunnen we kijken voor een pension/ hotel in de buurt zodat we allen samen zitten.

***Of wil je liever je overnachting zelf regelen?  

Zin om mee te komen? Geef ons deze of ten laatste volgende maand (april) een seintje of je wil deelnemen, samen in hetzelfde gasthof wil slapen en of je wenst te duiken op zaterdag en zondag of alleen op zaterdag of zondag. Prijs voor een dag ticket bedraagt  69€ per persoon per dag.

We hebben aanvraag voor 10 tot 15 deelnemers dus plaatsen zijn beperkt.

Eens we de (maximaal 15) deelnemers kennen, spreken we verder af onder elkaar, ook om eventueel te carpoolen en een gezamenlijke overnachting te regelen.

Concreet

Waar: Bergwerk Nuttlar 

           Briloner Straße 48 a D-59909 Bestwig

           Duitsland

Wanneer : Weekend 2-3 November 2024

Prijs : 69€ per duiker per dag.

Wat is nodig : Cave brevet / geldige medische keuring / verzekering.