De Europese Speleologische Federatie (FSE) is een internationale groepering van de speleologische federaties of nationale verenigingen van heel Europa.

De FSE promoot speleologie in al zijn vormen. Dit zowel op sportief als wetenschappelijk gebied.

De FSE zet alle activiteiten en structuren op die nodig zijn om haar doelstellingen te bereiken, zoals commissies, werkgroepen, vergaderingen, enz.

Op de website van de FSE vind je meer informatie: https://www.eurospeleo.eu/en/

De Europese Speleologische Federatie (FSE) en haar Europese Commissie voor grotbescherming (ECPC) zijn verheugd de lancering van de oproep voor het EuroSpeleo-beschermingslabel 2020 te kunnen aankondigen. Het bijgevoegde aanvraagformulier en meer informatie vindt u (deadline voor aanmelding 15 juni 2020). U vindt het aanvraagformulier ook op de FSE-website: https://www.eurospeleo.eu/en/commissions-en/cave-protection/ecpc-activities/eurospeleo-protection-label.html

De EuroSpeleo nieuwsbrief van maart 2020 staat online. Je kan de Engelse versie bekijken via de volgende link of de Frantalige versie via deze link.

Het 14de EuroSpeleo Forum, met de viering van 30 jaar van de Europese Speleo Federatie, gaat dit jaar door in Burgos, Spanje. Het forum start op 31 juli en eindigt op 2 augustus 2020.

Alle informatie over het forum vind je op de website van het forum: https://congresointernacionalespeleologia2020.blogspot.com

De EuroSpeleo nieuwsbrief van december 2019 staat online. Je kan de Engelse versie bekijken via de volgende link of de Frantalige versie via deze link.

De EuroSpeleo nieuwsbrief van september 2019 staat online. Je kan de Engelse versie bekijken via de volgende link of de Frantalige versie via deze link.

De EuroSpeleo nieuwsbrief van juni 2019 staat online. Je kan de Engelse versie bekijken via de volgende link of de Frantalige versie via deze link.