De algemene ledenvergadering van het VVS in 2020 zal doorgaan op zaterdag 14 maart in de namiddag. De clubs ontvangen ca. 1 maand voor de AV hun uitnodiging.

We hebben ervoor geopteerd om de vergadering terug te laten doorgaan in onze eigen unit te Vilvoorde. Wel met een iets praktischere opstellen voor de deelnemers aan de vergadering.

Te koop een gesloten aanhangwagen in aluminium : lengte 2 m., hoogte en breedte 1,30 m. max. 750kg.

Met reserve wiel.

Onze algemene ledenvergadering gaat door op zaterdag 23 maart 2019.

13u30: Ontvangst

14u00: Aanvang vergadering

De clubs krijgen een uitnodiging met meer informatie.

De opendeur van onze VVS unit was een succes. Vele speleo's kwamen af en zagen dat het goed was.

Enkele sfeerbeelden van onze opendeur kan je vinden in onze fotogalerij.

Erik De Groef zorgde voor het vastleggen van bewegende beelden. Zijn resultaat kan je hier bekijken.

Het Waalse Gewest heeft de intentie om een regionale baan (N931) aan te leggen tussen de Maasvallei, N4, naar de E411.De weg zou door landbouwgebied lopen en eveneens de dorpen Maillen et Petit-Courrière doorkruisen. Deze weg zou een impact hebben op de omgeving, niet alleen voor de inwoners... dit project zou ook invloed kunnen hebben voor de Trou d'Haquin.

Het VVS heeft een nieuwe voorzitter: Björn van Staeyen.

Tijd voor mij om even terug te kijken op de afgelopen zeven jaar. Er zijn een aantal resultaten waar we als raad van bestuur best wel een beetje fier mogen op zijn, vind ik. Er was de Spelerpes in kleur. De organisatie van de Spleologische dagen, drie keer in Mozet en nu in Bernardfagne. De fusie van de twee vzw’s en vooral ons nieuw verbondshuis zijn de belangrijkste recente realisaties. Verder heeft de raad van bestuur ook een belangrijke rol gespeeld bij de geweldige doorstart van de jongerenwerking en de nieuwe redactie voor de spelerpes.