Update 31 oktober 2020

Het corona-virus grijpt momenteel zeer sterk om zich heen. Zo sterk zelfs dat onze ziekenhuizen eronder dreigen te bezwijken...

Daarom vragen wij aan jullie om jullie contacten maximaal te beperken.

Vanuit het VVS en de UBS raden wij, om de verdere verspreiding van het virus te vertragen, zéér sterk af om nog grottochten te doen of andere speleo activiteiten te beoefenen gedurende de volgende weken. (thuis een tocht voorbereiden, een topo afwerken, aan artikel voor Spelerpes schrijven, enz. mag nog wel). En beperk je niet essentiële verplaatsingen maximaal.

Wil je snel terug met je club gaan grotten en/of Kerstmis en nieuwjaar vieren met je familie of vrienden, houd je je dan strikt aan alle corona-maatregelen. Met zijn allen kunnen we het corona-virus klein krijgen.

Dit artikel werd aangepast naar een meer stabiele tekst die veel minder afhankelijk is van de steeds wijzigende corona-maatregelen + beschrijving van de huidige maatregelen voor de speleologie.

 

Om het corona virus in te dijken zijn de volgende maatregelen van toepassing:

De opendeur van onze VVS unit was een succes. Vele speleo's kwamen af en zagen dat het goed was.

Enkele sfeerbeelden van onze opendeur kan je vinden in onze fotogalerij.

Erik De Groef zorgde voor het vastleggen van bewegende beelden. Zijn resultaat kan je hier bekijken.

De speleologische dagen krijgen een welverdiende pluim van de FSE! Lees hun artikel in 3de nieuwsbrief van de FSE over de Speleologische Dagen.