Van 20 tot en met 22 september 2019 heten we je welkom op de Speleologische Dagen in het ‘Collège Saint-Roch’ (ASBL Bernardfagne) te Ferrières!

affiche speleologische dagen 2019De Speleologische Dagen 2019 zijn in aantocht. Binnen dit en enkele weken geven we hier meer informatie vrij.

Om jullie warm te maken kan je dit promofilmpje eens bekijken (met beelden van de editie van 2017) of de sfeerfoto's in onze fotogalerij nog eens bekijken.

De inschrijvingen voor de Speleologische Dagen 2019 starten op dinsdag 18 juni 2019 om 20u00 CET. En wees er snel bij want we hebben voor ons grot aanbod een primeur die de naam primeur waardig is...

Op 20 - 22 september 2019 worden de Speleologische Dagen georganiseerd. Deze zullen opnieuw plaats vinden in Ferrières op het domein Bernard Fagnes. Vorige keer was het nog zoeken naar de juiste invulling en daarbovenop waren er nog de werken, die zijn gelukkig achter de rug.

Om de organisatie optimaal voor te bereiden zijn we op zoek naar medewerkers. Er wordt, zoals tijdens de vorige editie, een werkgroep gevormd die zich met praktische invulling van evenement zullen bezighouden.

Reserveer alvast het weekend van 20-22 september 2019 in je agenda, want dan gaan onze 2-jaarlijkse Speleologische Dagen door.

Meer informatie wordt op de VVS website gepubliceerd.

De foto's van de Speleologische Dagen kan je terugvinden in onze fotogalerij.