Dit is de laatste info voor de deelnemers aan de Speleologische Dagen 2019.

Hierbij geven we een unieke kans om alle geïnteresseerden grotfotografen bijéén te brengen om in de vernoemde grot op verschillende locaties foto’s te nemen. Op deze manier kan er van elkaar geleerd en  informatie worden doorgegeven. Bedoeling is dat we in kleine groepjes werken. En er zijn zeker mooie stukken te vinden in de grot. De foto’s kunnen achteraf tijdens de Speleologische Dagen besproken worden.

Van 20 tot en met 22 september 2019 - Speleologische Dagen

in het ‘Collège Saint-Roch’ (ASBL Bernardfagne) te Ferrières!

De ene D-Day is nog maar net voorbij of de volgende kondigt zich al aan.

Geplande D-Day voor de Speleogische Dagen: 

De inschrijvingen voor de Speleologische Dagen starten vanaf:

dinsdag 18 juni om 20.00 uur via de website van het VVS.

EuroSpeleo Projects FSE

Sponsor

Op 20 - 22 september 2019 worden de Speleologische Dagen georganiseerd. Deze zullen opnieuw plaats vinden in Ferrières op het domein Bernard Fagnes. Vorige keer was het nog zoeken naar de juiste invulling en daarbovenop waren er nog de werken, die zijn gelukkig achter de rug.

Om de organisatie optimaal voor te bereiden zijn we op zoek naar medewerkers. Er wordt, zoals tijdens de vorige editie, een werkgroep gevormd die zich met praktische invulling van evenement zullen bezighouden.

affiche speleologische dagen 2019De Speleologische Dagen 2019 zijn in aantocht. Binnen dit en enkele weken geven we hier meer informatie vrij.

Om jullie warm te maken kan je dit promofilmpje eens bekijken (met beelden van de editie van 2017) of de sfeerfoto's in onze fotogalerij nog eens bekijken.

De inschrijvingen voor de Speleologische Dagen 2019 starten op dinsdag 18 juni 2019 om 20u00 CET. En wees er snel bij want we hebben voor ons grot aanbod een primeur die de naam primeur waardig is...

De foto's van de Speleologische Dagen kan je terugvinden in onze fotogalerij.